3

Üdülés Erdélyben - Szálláshely foglaló portál

Vendégeink körében Székelyföld népszeru úti céllá vált. Mindez nem véletlen, hiszen Erdély természeti kincsei, városai, falvai, hagyományos népi kultúrája megérdemli, söt követeli magának ezt az érdeklodést. Egyre gyakoribb, hogy a kirandulnivágyó, amikor azt a kérdést teszi fel magának, hogy mi legyen a nyáron, vagy télen a vakáció, szabadság ideje alatt, akkor gyorsan jön is rá a válasz, hogy csakis egy erdélyi utazás, vagy egy erdélyi üdülés az, ami szóba jöhet. Honlapunk az erdélyi szállásfoglalás, az erdélyi üdülés népszerusítését tuzte célul, bemutatván erdélyi szálláshelyek ajánlatát.

3

Parohia catolică - Lunca de sus

1899. július 22-23-án Gróf Majláth Gusztáv Károly erdélyi püspök a gyimesi tájon vendégeskedett. A középloki plébánia házban tartózkodó főpapot bátorkodott fölkeresni az egységes “loki” plébánia két Felsőlokon lakó híve: Bodor Péter Andris és Bodor József Andris, akik a módosabb csángó gazdák közé tartoztak. Alázattal előadták azt az elgondolásukat, hogy saját költségükön egy templomocskát építenek. Tervük megvalósításához kérték főpásztoruk engedélyét. A nagyméltóságú püspök üdvözölte a két jámbor csángó szokatlan áldozatkészségét. Azzal bocsátotta el a nagy tettre vállalkozó, adakozásra elszánt gazdákat, hogy az engedélyezéshez készíttessenek tervrajzot és költségvetést, majd mindkettőt juttassák el Gyulafehérvárra, a püspöki udvarba.

3

Csíki Panoráma - Restaurant și pensiune

A Csíkszereda városközpontjától mindössze 8 km-re található Pension Csíki Panoráma kábel TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel ellátott szobákat, valamint ingyenes parkolást kínál. Az étteremben a hagyományos román konyha ételeit szolgálják fel. A Pension Panoráma a teraszon bárral, az udvaron grillezési lehetőséggel várja vendégeit. Igény esetén reggelit is biztosítanak. A Csíki Panorámából a vendégek autóval 15 perc alatt elérhetik a városközpontban lévő Petőfi Sándor utcát, ahol több üzlet, étterem és kávézó található. A Mikó-vár, a város fő műemléke szintén a közelben helyezkedik el.

3

Csíki Panzió - Restaurant și pensiune

Hargitafürdőre érve rögtön a település elején található a Csiki panzió és étterem. A hangulatos vendégfogadó családi vállalkozás a család üzemelteti. A panzió egyszerre 50 fő elszállásolására és 90-100 fő ellátására alkalmas. Az év bármely szakaszában kényelmes szállást biztosítunk 2-3-4 ágyas szobákban, amelyek saját fürdőszobával, Tv-vel, internettel, központi fűtéssel vannak ellátva. Éttermünk 90-100 férőhelyes és alkalmas zártkörű rendezvények, családi összejövetelek, kicsengetések, keresztelők, megbeszélések szervezésére is. Éttermünk étlapján megtalálja a székelyföldi konyha házias kínálatát.

3

Școala Generală Domokos Pál Péter - Lunca de Sus

Az iskolát egy sötét erdőben levő, magas fenyőfa tetején álló fészeknek képzelem el, amelyet a nap sugarai melegítenek. A fészek biztonságot, védelmet nyújt a fiókáknak, ott fejlődnek, nőnek fel. De mindez segítség nélkül nem sikerülhet, önmagukban védtelenek, elhagyatottak. Ezért az anyamadár segít nekik, táplálja, óvja őket. Mindenben a legjobbat szeretné nekik, akár saját életét is feláldozná értük. Én is ilyennek képzelem el a Domokos Pál Péter általános Iskolát is. Egy fészek, amely védelmez, óv bennünket a „fiókákat”. „Az anyamadarak” pedig a tanáraink, akik mindent megtesznek azért, hogy tanulhassunk, áldozatokat hoznak értünk.

3

Destine Broker de Asigurare - Miercurea Ciuc

DESTINE BROKER este o societate de brokeraj în asigurări specializată în reprezentarea şi apărarea intereselor clienţilor săi în raporturile cu societăţile de asigurări este în măsură să negocieze cele mai avantajoase oferte pentru produsele şi serviciile de asigurări existente în prezent pe piaţa asigurărilor din România. Colaborăm cu cele mai reprezentative societăți de asigurări care operează pe piaţa de profil din România.

Lipsă poză
Înapoi la început

Ne găsiți și pe Twitter, Facebook sau Google+ pentru cele mai noi oferte.
2023 © ZSOLTWEB. Toate drepturile sunt rezervate. Design și programare: Baliga Zsolt