Perioada contractului

În cazul fiecărui contract nou perioada minimă a contractului de servicii hosting și webdesign este de un an. Contractul intră în vigoare pe data specificată în el și are efect până la data de expirare. În această perioadă contractanții au obligații conform Termenilor și Condițiilor.

Termeni și condiții

După semnarea contractului, părțile au următoarele obligații, drepturi și limitații:

  • În fiecare caz este interzisă publicarea conținuturilor pornografice, jignitoare sau rasiste pe site-uri găzduite de serverii noștri. Totodată este interzisă publicarea conținuturilor neconforme cu legile române în vigoare. Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru aceste conținuturi și își rezervă dreptul de a șterge toate datele site-ului respectiv, dar și a suspendării temporare a serviciilor de găzduire.
  • Serverii noștri găzduiesc site-uri comerciale numai în cazul în care acestea sunt conforme cu legile române în vigoare.
  • În caz de datorie ne rezervăm dreptul de a suspenda serviciile noastre fără preaviz. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pierderi financiare rezultate din acest lucru.

Prețurile serviciilor

Prețurile serviciilor companiei noastre sunt exprimate în EURO și se calculează în RON conform ratei de schimb aferent zilei tranzacției. Prețurile noastre conțin TVA. Pe lângă acestea sunteți bineveniți să cereți o ofertă de preț personalizată în cazul în care ați avea nevoi speciale.

Ultima actualizare: 2014.02.22.

Lipsă poză
Înapoi la început

Ne găsiți și pe Twitter, Facebook sau Google+ pentru cele mai noi oferte.
2023 © ZSOLTWEB. Toate drepturile sunt rezervate. Design și programare: Baliga Zsolt